Instant-Fogas

Instant

Az Instant-Fogas Budapest szívében a 07. kerületben, az Akácfa utca 49-51. alatt található. A főváros legnagyobb szórakozóhelye egy hatalmas komplexumnak számít, ahol különböző stílusú tánctereiben 1200 négyzetméter területen lehet kikapcsolódni.

Az Instant-Fogas egyike a legismertebb és legfelkapottabb romkocsmának, a party hangulatot kedvelőkön túl a romkocsmázás szerelmesei is megtalálják a számításukat, de akik kertben és kellemes teraszon szeretnének egy pohár italt elfogyasztani, azok sem fognak csalódni.

A szórakoztató komplexum néhány legendás romkocsma egyesülésének eredményeként jött létre, és számos épületet foglal magába. A pesti buliknak az Instant és a Fogas Ház kihagyhatatlan helyszínei voltak, de az egyesülés révén a belváros központi részén, a hatalmas területen tartalmas szórakozásban és kikapcsolódásban része az idelátogató vendégseregnek. Az év folyamán minden nap délután 4 órától hajnali 6 óráig tartanak nyitva, ingyenes belépés mellett, a party labirintus különféle hangulatú és zenei stílusú helyszínnel rendelkezik. Az épületekben 7 tánctér van, amelyek egymástól teljesen elszeparáltak, így a különböző zenei stílust kedvelők megtalálhatják a számukra ideális helyszínt.

instant-fogas

Az élőzene kedvelők számára egész év során változatos zenei események kerülnek megrendezésre. Az Instant-Fogasban 18 bárpulttal és hatalmas italválasztékkal rendelkezik, de grillezett fogások, pizza különlegességekből is nagy a választék. A betérő vendégseregben sok a külföldi és turista, de a helyi fiataloknak is kedvenc törzshelyének számít. Jelenleg a komplexum öt ismert egységet foglal magába: az Instant, a Fogas Ház, a Liebling, a LÄRM, és a PONT szórakozóhelyeket, de várható, hogy egy pincés rock klubbal kibővítésre kerül.