Szeretné a teraszát lefedni? Teraszfedés az Alukovtól

CORSO teraszfedes

Mire jó pontosan a teraszfedés? Élhetővé teszi teraszunkat azokban a hónapokban is mikor az időjárás kedvezőtlen. A ma használatos modern teraszfedések egyben esztétikus megjelenítés kölcsönöznek és elegáns megoldást kínálnak, ahogy belesimulnak a ház falába.

Az alábbiakban a hazai piac egyik vezető cégének a termékbemutatójával indítjuk. Az Alukov Hungária termékei több mint egy évtizede elérhetőek a hazai piacon.

A CORSO eltolható teraszfedés egy esztétikus megoldás egy fedett teraszának kialakításához. A teraszfedés következtében akár esős vagy szeles időben is élvezheti a terasza által nyújtott örömöket. Egy fedett terasz, a ház falához csatlakozva, egyben jelentősen megnövelheti a kihasználható teret. Természetesen a beépítés során kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra. Az Alukov termékeiről általánosságban elmondható, hogy kategóriájában a hosszú élettartalmú termékek közé tartoznak.

CORSO teraszfedés

A teraszfedés másik nagy előnye, hogy a beépítés révén csökken az épület átlagos hővesztesége, csökken a fűtésszámlája, mivel a ház fala egy kiegészítő szigetelésben részesül

Ha az Alukov teraszfedési termékei közül választ, akkor garantáltan csúcsminőségű megoldást kap, minden termék extra tartós anyagból készül, a magas minőségű anyagok elősegítik, hogy az időjárás ellenei ellenálló képessége tartós legyen.