Victoria Park Villas

Victoria Park Villas

Victoria Park Villas luxus ikerházai Szingapúrban a Coronation úton, az Orchard negyedben a 10-es körzetben találhatóak. A 99 évre szóló bérleti szerződésű ingatlanok úgy lettek kialakítva, hogy minden otthon lakónegyedéből kilátás nyílik a saját kertre és a medencére. Az ingatlan terület 109 parkosított házból áll, amelyek 100 ikerkerti villából, 6 ikerházból, és 3 bungallóból állnak. Az ingatlanok innovatív ABB intelligens otthoni rendszerrel, alagsori parkolóval és lifttel rendelkeznek. A csendes környék csak 10 perc sétára található a Farrer úttól, és a Tan Kah Kee MRT megállótól.

 

A szingapúri székhelyű Capital Land, amely Ázsia egyik legnagyobb ingatlanszolgáltató társasága ismert kiváló minőségű ingatlantermékeiről és integrált fejlesztéseiről. Portfóliója nemcsak lakóépületeket, de irodákat és bevásárló központokat is tartalmaz. Leányvállalata, az Athens Residental Development LTD. által készült ingatlan beruházás, exkluzív lakópartja igényes befektetőknek ajánlható.

Victoria Park Villas

A bungallók három építész különálló terve alapján készültek, ezért az exkluzív otthonok emellett egyedi színezetet is kaptak.  Az ingatlanok 3-4-5 hálószobásak. Az alagsori parkolók miatt tökéletes kilátás nyílik a medence és a kert területére. Az ABB rendszerrel egyszerűen szabályozható a ki-be jutás mellett az elektromos rendszer, de az otthonok energia felhasználása is kontrollálható a rendszer által.

Victoria Park Villas

A Victoria Park Villas környékén nem található semmilyen szolgáltatás, de autóval és tömegközlekedéssel, a Farrer úttól, és a Tan Kah Kee MRT megállótól könnyen és gyorsan elérhetőek az üzletközpontok is. A Bukit Timah út, és az Orchard út is autóval megfelelő közelségben vannak.

A környéken helyi és nemzetközi iskolák is működnek.