Gamuda Lakes

Gamuda Lakes

A Gamuda Lakes Hanoi Cong Vi részében található. A projekt a Gamuda City 4 részének egyike, közvetlen közelében a Yen So Park és a Gamuda komplexum található. Kortárs otthonai közelében modern kényelmi szolgáltatások találhatóak. A környék közvetlen közeléből autóbusszal és autóval érhető el Hanoi központja és népszerű attrakciók egyaránt. Kiváló elhelyezkedéséből adódóan percek alatt érhetőek el a város központi létesítményei.

A projekt fejlesztője a Gamuda Gardens by Gamuda Land Vietnam, amelynek ez az első modern életmód-projektje Hanoiban.

A villákat, ikerházakat, tágas apartmanokat zöld parkok veszik körül. A kényelmet és egészséges életmódot biztosító környezetet a kiváltságos emberek igényei alapján alakították ki. A teraszos épületekhez parkolók tartoznak, és a lakásokból csodálatos kilátás nyílik a tóra.

Az ingatlanokhoz széles palettájú létesítmények csatlakoznak: légkondicionáló, kiépített tűzrakóhely, uszoda, edzőterem, gyerekjátszótér és könyvtár. Az épületekhez 24 órás biztonsági szolgálat, kamera rendszer tartozik.

Gamuda Lakes

A Gamuda City napjainkban Hanoi új fejlesztése a Gamuda Lakesmellett olyan fontos elemeket tartalmaz, mint a Yen So Park, a Gamuda Garden, a Gamuda Central, a Gamuda Plaza. Ez a projekt Vietnam egyik legnagyobb volumenű városi projektjének számít.

 A közvetlen közelben számos új projekt fejlesztése indult, mint a Diamond Island Apartment, a NovaBeach Cam Ranh és a Movenpick Resort Lang Co villaprojekt.